Dames, Heren en Shemales Per Direct Gevraagd

 

Processing your request, Please wait....

Wegens drukte zijn wij opzoek naar nieuwe dames, heren en shemales uit Nederland of Belgie die ons team willen versterken. Wij bieden een echte job bij Werken bij 0906 Sexlijn voor diegene die ook betaald thuiswerk zoeken en in te vullen is met eigen tijden. Wel vragen we dat de minimale leeftijd, 18 jaar of ouder is, en je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs en woonzaam bent in Nederland of Belgie. Een vaste lijn hebben is verplicht. Wij bieden om en nabij de € 0,30/min waarmee wij de hoogste uitbetaling op gebied van werken bij een 0906 of 0907 sexlijn bieden.

We bieden een scala aan mogelijkheden waarbij het uitgangspunt natuurlijk plezier beleven over de telefoon geldt. We bieden dagelijks tientallen bellers uit Nederland & Belgie de mogelijkheden voor het beleven van telefoonseks. Ook hebben wij de behorende websites hiervoor waar men zich aan kan melden voor meer info jobs bij een 0906 of 0907 sexlijn naar wens. De verdiensten worden maandelijks uitgekeerd per bank en je kunt realtime je statistieken bekijken met de omzet en minuten die je gedaan hebt. Dit is prima te combineren met een studie of baan in je vrije uren.

Als je ook meer wilt weten over werk bij een echte sexlijn dan raden we je aan via de onderstaande link aan te melden. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord en krijg je ook extra informatie mee zoals begeleiding, manieren om jouw telefoonsex ervaring te doen verbeteren en nog veel meer. Er zijn geen contracten, het is geheel vrijblijvend en kan je ook opzeggen wanneer je wilt. We bieden hier dan ook de perfecte job mogelijkheden voor dames, heren, shemales & stellen die thuis willen werken via de telefoon. Het is volledig discreet!

Bezoek voor meer info https://www.vanderlindemedia.nl/jobs/werken-bij-0906-sexlijn/

Advertentie ID 62161abd154c8416

Comments